Emergència a Ucraïna

A Sant Joan de Déu també atenem les persones que fugen de la guerra d’Ucraïna, en els nostres centres socials i sanitaris a Polònia i Ucraïna.

Solidaritat SJD

Recaptat:

€10,850
108%
Acabada
Objectiu: €10,000
2 Donacions

La meva història

Cada dia són més les persones que fugen del conflicte a Ucraïna i necessiten cobrir les seves necessitats més bàsiques.

Actualment, l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, amb presència internacional, atén aquestes persones refugiades que fugen de la guerra a Ucraïna a través de 9 centres socials i sanitaris dels Germans ubicats a Polònia (8) i Ucraïna (1).

En concret, s’està allotjant i acompanyant a més de 126 persones refugiades i s’està oferint atenció sanitària gratuïta a 57 persones a diversos hospitals de l’Orde. Cada dia són més les persones que necessiten suport mèdic, aliments i allotjament; i s’espera que en els pròxims dies el número continuï augmentant.

D’aquesta manera, l’Obra Social SJD se suma a la campanya ‘Emergència Ucraïna’ promoguda per l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu i coordinada per Juan Ciudad ONGD.

Sant Joan de Déu segueix al costat de les persones desplaçades per la guerra d'Ucraïna

May 25, 2023, 2:14:15 PM

El compromís de Sant Joan de Déu a Ucraïna continua ferm. Des del centre social dels Germans de Sant Joan de Déu a Drohobich, se segueix treballant incansablement per oferir suport i acompanyament a les persones afectades pel conflicte. Aquest primer any de conflicte, s'han atès més de 30.000 persones desplaçades des de Drohobich, a l'oest d'Ucraïna. D'altra banda, els nostres centres a Espanya han jugat un paper crucial en aquesta situació, obrint les portes per acollir 430 persones refugiades. Hem ofert un lloc d'acollida segur a 36 centres de Sant Joan de Déu, on aquestes persones han pogut trobar refugi i hem ofert suport integral durant el procés d'adaptació. Volem agrair profundament a les més de 900 persones i organitzacions solidàries que ens han donat suport en aquesta tasca. Junts hem aconseguit portar esperança i assistència a aquells que més ho necessiten, oferint-los una oportunitat de reconstruir les seves vides enmig de l'adversitat. La campanya d'Emergència a Ucraïna de Sant Joan de Déu continua oberta, ja que la guerra no s'ha acabat i la reconstrucció serà llarga, quan per fi arribi la pau.

Sant Joan de Déu segueix al costat de les persones desplaçades per la guerra d'Ucraïna

Campanya Emergència Ucraïna

Apr 26, 2023, 9:33:12 AM

Promoguda per l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu i coordinada per Juan Ciudad ONGD.

Campanya Emergència Ucraïna