VillarFest 2024

"Viu el ritme al VillarFest!" Uneix-te el 9 de maig a la festa benèfica de l'any, creada pel CP Villar! Amb un cartell d'artistes increïble, ambient inigualable i la millor energia, prepara't per viure el ritme a VillarFest! No t'ho perdis!

VillarFest

Recaptat:

€806
161%
Queden 4 dies
Objectiu: €500
2 Donacions

VillarFest 2024 · 9 de maig · Pl Lesseps

VillarFest és un festival de música únic creat pel Centre Politècnic Villar. La nostra missió és doble: oferir un dia ple de música i entreteniment per als amants de la música, mentre recaptem fons per a una causa benèfica. A través d'actuacions de músics i bandes de renom, així com de talentosos DJ, el nostre festival cerca unir la comunitat al voltant de la música i la solidaritat. 

El VillarFest neix amb una noble causa al cap: recaptar fons per a l'Obra Social de Sant Joan de Déu. Aquest festival de música va ser creat pel Centre Politècnic Villar, una institució compromesa amb la comunitat i amb el benestar dels ciutadans.

Durant tot el dia, podreu gaudir d'increïbles actuacions de músics i bandes, així com dels millors dj del moment. L'entrada serà gratuïta, però es vendran polseres benèfiques per a aquells que vulguin contribuir amb aquesta causa solidària.

VillarFest

€89.80

Donatius

5/8/24, 10:00 PM

VillarFest

€716.00

Venda de productes solidaris

5/8/24, 10:00 PM